Adgangskode til fast stempelur

Hvis man benytter et fast stempelur, har man mulighed for at kræve at ens medarbejdere indtaster en PIN kode når man stempler ind og ud.

Hvis man ønsker, at ens medarbejdere ikke kan benytte det faste stempelur uden at indtaste en personlige 4-cifret kode, kan man som leder nemt slå dette til under indstillinger. Opsætning af stempeluret vil også blive gennemgået.

Opsætning

1. Tryk på Indstillinger i menubaren i venstre side, og gå ind under Stempelur.

2. Her kan du slå Stempeluret, hvorefter man slår det faste stempelur til. Hvis dette er første gang, skal du indtaste en adgangskode til stempeluret. Denne bliver benyttet af lederen når man logger ind på det faste stempelur.

3. Når det faste stempelur er aktiveret, kan man slå den personlige adgangskode til stempeluret til. Husk at trykke gem i det højre hjørne.

Brug af stempelur

Opsæt personlig adgangskode

Første gang man forsøger at stemple ind på det faste stempelur, bliver man bedt om at oprette en personlig adgangskode. Her skal man indtaste en 4-cifret kode.

Brug af stempelur

Hver gang man vil stemple ind eller ud, skal man benytte den kode man har oprettet.

Rediger personlig adgangskode

Hvis man glemmer ens kode eller ønsker at ændre den, kan man selv redigere den under Indstillinger på en iPhone. Ellers kan en leder redigere den inde på en medarbejders profil.