Benyttelse af fast stempelur

Hvis man på sin arbejdsplads har en fast enhed, f.eks. en iPad eller computer, kan man med fordel benytte sig af det faste stempelur.

Med det faste stempelur kan man via. en computer/tablet stemple ind/ud på sin arbejdsplads. Opsætning af det faste stempelur kan ses her.

Sådan benyttes stempeluret:

1. Log ud af din konto, og vælg "Stempelur"

2. Indtast dit virksomhedsid (kan findes under "Indstillinger" -> "Stempelur", og er ens for hele kæden)

3. Vælg afdelingen som du gerne vil benytte stempeluret i (Afdelinger kan slå det faste stempelur til under "Indstillinger" -> "Stempelur")

4. I top højre hjørne kan det ændres, om man kun vil se medarbejdere, som har vagter indenfor de forgående/kommende timer på dagen.
Tryk nu på start knappen:

5. Godkend:

5.a Er der slået personlig kode på (under "Indstillinger" -> "Stempelur"), så skal medarbejderne skrive denne for at kunne stemple ind:

6. Medarbejderen er nu stemplet ind. Når medarbejderen skal stemple ud igen, så trykkes der på stop knappen:

7. Bekræft og skriv evt. note til leder som vil få denne note at se under vagten / i godkendelsesflowet:

7.a Er der slået personlig kode på (under "Indstillinger" -> "Stempelur"), så skal medarbejderne skrive denne for at kunne stemple ud: