Bestilling

Bestilling er dit primære værktøj i løbet af en arbejdsdag. Herfra kan du lægge bestillinger på borde, tage i mod betalinger og lave To Go ordre.

Tryk på Bestilling i venstre menu.

Favoritter

Den første skærm du kommer ind på, er Favoritter. Her kan du indsætte dine mest populære varer og kategorier, så du altid har dem ved hånden. Du opsætter selv din favoritskærm.

For at gå til din favoritskærm, skal du trykke på Favoritter nederst i venstre hjørne (stjerneikonet).

Kategorier

Du navigerer mellem dine kategorier ved at scrolle til siden i nederste menu. Tryk på Kategorier for at se alle dine kategorier i et samlet overblik.

Opret en bestilling

For at oprette en bestilling, skal du trykke på de varer, du gerne vil tilføje til kurven. Når du har tilføjet hele gæstens bestilling, kan du vælge om bestilling skal placeres på et bord, betales nu eller være som To Go - herefter trykker du på Bestil.

Ønsker du undervejes i bestillingen, at slette de varer du har lagt i kurven, kan du trykke på krydset, du finder imellem de 3 prikker og kurv.

Der er 3 bestillingstyper som har hver sin funktion:

1. Bord

- Her kan du ligge bestillingen på et bord, vælge mellem lokaler og få overblik over ledige borde.

2. Betal nu

- Med Betal nu kan du tage i mod betaling med det samme.

3. To Go

- Ønsker du at notere gæstens navn, kontaktinformation og afhentnings- eller leveringstidspunkt, skal du vælge To Go.

Flere muligheder

Diverse

Sælg varer der ikke er en del af menukortet.

1. Tryk på bestiling

2. Tryk på de 3 prikker

3. Tryk "Diverse varer"

4. Herefter har du mulighed for, selv at at indtaste varenavn, samt pris.

Rediger menukort

1. Hold fingeren inde på et produkt, eller et tomt felt. (ca. 2-3 sekunder)

2. Herefter har du mulighed for at:
- Oprette varer
- Oprette kategorier
- Skifte menukort
- Slette produkter (tryk på den vare du ønsker at slette, og tryk slet)
- Duplikere produkter (tryk på den vare du ønsker at duplikere, og tryk dupliker)
- Redigere et produkt (tryk på den vare du ønsker at redigere, og tryk rediger)
- Deaktivere et produkt (tryk på den vare du ønsker at deaktivere, og tryk deaktiver

Tryk på Rediger menukort for at ændre i dit menukort. Du kan oprette og redigere kategorier, varer og skifte mellem forskellige menukort.

Tilføj køkkennote

Send en besked til køkkenet med en køkkennote.

Søg efter en vare

Søgefunktionen hjælper dig med at finde frem til de rette varer. Tryk på søg-ikonet for at starte din søgning.

Rediger varer

Tryk på en vare i kurven for at redigere antal, tilvalg eller variation. Har du flere af samme vare i kurven, kan de redigeres enkeltvis ved at trykke på tallene i venstre side.

Tilbage til startsiden

Tryk på hus-ikonet øverst i venstre hjørne for at gå tilbage til hjemskærmen.