Sådan får du overblik over dine bestillinger

Se hurtigt hvilke bestillinger der er kommet ind eller slet en bestilling, hvis du kommer til at taste forkert.

Der er to måder at se dine bestillinger på.

1. Gennem backoffice backoffice

2. Gennem QuickPOS appen som hentes på app store.

1) Gennem backoffice backoffice

Fra backoffice er det muligt at se bestillinger og muligt at exportere dem som csv-fil.

Hvis du ønsker at få et visuelt overblik over dit salg, kan du tilgå statistik modulet her.

2) Gennem QuickPOS appen

I appen kan du finde dine bestillinger under moduler.

Hvis du vil finde en gammel bestilling, kan du altid finde den frem under modulet, Bestillinger.

Tryk på Moduler i venstre menu.
Tryk på Bestillinger.

Øverst kan du sortere bestillingerne efter Alle, Borde, Betal nu eller To Go.
Tryk på I dag for at vælge en bestemt dato.

Oversigt

Alle bestillinger ligger sorteret efter dato og tidspunkt, de er oprettet.
Tryk på en bestilling, for at se hvad den indeholder. Du kan også printe bestillingens køkkenbon igen herfra. Vælg printeren du vil printe fra og tryk på Print.