Betalinger

Modulet Betalinger, giver dig overblik over alle de betalinger, du har taget i mod. Herfra kan du se betalingsinformation, refundere og printe kvitteringer.

Tryk på Moduler i venstre menu.
Tryk på Betalinger.

Oversigt
Alle betalinger er sorteret efter dato & tid. Du kan også se bestillingstypen (enten Bord, Betal nu eller To Go), betalingstypen (f.eks. kontant eller kortterminal) og betalingens beløb.

Søg efter en betaling
Tryk på søgefeltet øverst i oversigten for at søge efter en bestemt betaling, og indtast betalingens kvitteringsnummer.

Vælg dato
Tryk på I dag øverst til højre for at ændre datoen.

Åbn en betaling

Tryk på en betaling for at åbne den.

Under Info kan du se betalingsinformation:

• Dato
  • Tid
  • Beløb
  • Refunderet beløb
  • Kvitteringsnummer
  • Betalingstyper anvendt

Refunder betaling

Sådan refunderer du betaling:

1. Klik på Rediger
  2. Klik på Refunder betaling
  3. Vælg beløbet, du vil refundere
  4. Klik nu på Godkend refundering

Skift betalingstype

Sådan skifter du betalingstype:

1. Klik på Rediger
  2. Klik på Skift betalingstype
  3. Vælg beløbet, du vil refundere