Betjening eller servicegebyr

Det er mulig at tilføje en fast procent, som et betjenings- eller servicegebyr som tilføjes alle betalinger. OBS! Dette er en funktion beregnet for lande hvor der ikke er moms på et servicegebyr. Dette kan ikke bruges i Danmark.

For at sætte et fast betjenings- eller servicegebyr, så gå til det nye backoffice. (https://app.quickorder.dk/) og login med din brugerkonto.

1. Vælg Indstillinger
  2. Vælg App
  3. I blokken "Betjeningsgebyr" kan funktionen aktiveres og der sættes en procentsats.

I dette eksempel er procentsatsen sat til 1% Når der er gjort, så vil alle betalinger tillægges et servicegebyr på 1%. Det vil vises som en del af totalbeløbet og være specificeret lige under sammen med evt. tips og moms som betalingen også kan indeholde.

I mange lande er et sådan servicegebyr helt almindelig. Det bliver i de lande anset som et tips og der skal ikke betales moms af det. I Danmark er der moms på gebyrer når det er tilføjet af en momspligtig enhed. Så denne funktion kan ikke bruges i Danmark.

Her vises et betalings billede, hvor grundbeløbet er 100,- Det som skal betales er nu 101,- fordi der er tillagt et betjeningsgebyr på 1%

For at undlade betjeningsgebyret på denne betaling, så kan man trykke på tandhjulet og der under slukke for gebyret på denne betaling.