Borde

Borde hjælper dig med at holde overblik over bordene i din restaurant.

Tryk på Borde i venstre menu.

Her kan du se alle borde i din restaurant, samt om de er optaget eller ledige.

Bordfarver

Bordets farve indikere bordets status.

Hvid betyder, at bordet er ledigt.
Grøn betyder, at der ligger en aktiv regning på bordet.

Opdelinger

Du kan navigere mellem dine opdelinger øverst i højre hjørne.

Se bord

Trykker du ind på et bord med en aktiv bestilling på, får du følgende funktioner:

Rediger vare

Tryk på en vare i regningen for at redigere eller slette den fra bordet.

Opdel regning

Tryk på Opdel regning øverst i højre side, for at opdele regningen i flere betalinger. Du kan nu checke de varer af, som første gæst skal betale for, ved at trykke på varerne. Når du har valgt alle gæstens varer, skal du trykke på Betaling.

Hvis du vil opdele én vare i flere betalinger (f.eks. splitte én flaske vin i to regninger), kan du trykke Opdel til venstre for varen. Du skal nu vælge, hvor mange dele du vil opdele varen i. Hver del ligger nu på bordet som sin egen vare, du kan tage mod betaling for.

Giv rabat

Giv en samlet rabat på hele regningen (enten fast beløb eller procent).

Print kvittering

Printer gæstens kvittering, hvor der står betalingstatus.

Betaling

Tag imod betaling på hele regningen eller dine opdelte varer.

Afslut bord

Når du trykker på Afslut bord, bliver bordet ryddet og skifter derfor fra fra grøn (optaget) til hvid (ledig).

Flere muligheder

Print køkkenbon
Printer hele bestillingen ud til køkkenet.

Se betalinger
Se hvilke dele af regningen der er betalt.

Tilføj vare(r)
Tilføj flere varer til den eksisterende regning.

Flyt regning
Flyt hele bestillingen til et andet bord.