Byd på vagter på vagtbørsen

Der er to muligheder for at byde på ledige vagter. Herunder er mulighederne beskrevet som hhv. “A” og “B”.

Der er én mulighed for at sende en vagt direkte til en kollega. Denne er beskrevet som "mulighed C" længere nede.

Mulighed A: Byd på en ledig vagt fra vagtbørsen

Step 1:

Login på appen

Step 2:

På forsiden klikker du på det modul der hedder “Vagtbørs”

Step 3:

Inde på vagtbørsen ser du både de af dine egne vagter, som er på vagtbørsen og de vagter som du kan byde på. Du byder på en vagt ved at klikke på hammeren (klik på det røde kryds for at annullere et bud)

Det er op til en leder at godkende dit bud.

Mulighed B: Byd på en ledig vagt direkte fra vagtplanen

Step 1:

Login på appen

Step 2:

Klik ind på vagtplanen. I kalendervisningen er ledige vagter markeret med en mørkeblå prik. Klik på den dag, hvor du kunne tænke dig at få en vagt.

Step 3:

Byd på vagten, som du godt kunne tænke dig ved at klikke på hammeren.

Det er op til en leder at godkende dit bud.

Mulighed C: Byt en vagt direkte med en kollega igennem beskeder

Step 1:

Login på appen

Step 2:

Gå ind i beskeder, og vælg den kollega, som du godt kunne tænke dig at give en af dine vagter til - klik på “vagt” ved siden af tekstfeltet.

Step 3:

Vælg den vagt på listen over dine vagter, som du godt kunne tænke dig at sende til din kollega

Step 4:

Vagten er nu sendt til din kollega, som skal byde på vagten for at få den.

Skulle du have sendt en vagt ved en fejl eller valgt den forkerte vagt, kan du klikke på vagten for at annullere.

Når din kollega har budt på vagten skal din leder godkendte byttet. Herefter vil din kollega have den pågældende vagt.