Dashboard

Gå til www.admin.quickorder.dk

Log ind med dit Restaurant-ID & adgangskode.

Det første du lander på, er vores Dashboard.

Dashboard giver dig et hurtigt overblik over din forretning.

Øverst ser du din omsætning, bestemt ud fra de valgte datoer. Har du brug for at se statistik for nogle andre datoer, kan dette gøres ved at trykke på de allerede valgte datoer, og herefter skifte til de ønskede.

Nøgletal

Under grafen ser du Table-turn, To Go bestillinger, Gns. bestillingsbeløb og Omsætning for den valgte periode.

Vejrforhold

Her kan du se, hvilke vejrforhold der har domineret i den valgte periode.

Salg i kategorier

Her kan du se, hvordan din omsætning er fordelt i dine forskellige kategorier.

Top 5: Mad & drikke

Her kan du se dine top 5 sælgende produkter ud fra om det er mad eller drikkevarer.