Eksporter betalinger, bestillinger og gavekort

I vores nye backoffice kan du danne dig et overblik over dine betalinger, bestillinger og gavekort før du eksporterer dem. Se her hvor og hvordan.

Under Økonomi-tappen kan du finde al data vedrørende økonomien i din forretning. Her kan du blandt andet se betalinger, bestillinger og gavekort.

Betalinger

Under Betalinger har du mulighed for at se alle betalinger i et interval du selv vælger. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at vælge 31 dage af gangen. Hvis du ønsker at eksporterer betalingerne i det valgte interval som en .csv fil kan du trykke på knappen Eksporter betalinger.

Bestillinger

Lige som med Betalinger, så er det muligt at se og eksportere Bestillinger. Det er igen kun muligt at eksportere op til 31 dage ad gangen.

Gavekort

Som noget nyt, kan man også danne sig et overblik over sine gavekort fra backoffice. Den viser alle gavekort, og når du trykker på Eksporter alle gavekort-knappen vil den eksportere alle gavekort, som .csv-fil.