Enheder

Med enheder gør vi det bl.a. muligt at have flere kasser, hvor der kan foretages kasseoptællinger. Under Moduler > Enheder kan man bl.a. se app-version, om enheden kører QuickPOS, QuickServe eller QuickMenu, status på WiFi og meget mere.

FØRSTE ENHED

Når man er logget ind med sine fremsendte loginoplysninger, skal man indtaste navnet på sin enhed. Den enhed vil blive på kassen for altid og kan ikke slettes.

TILKNYT TIL EKSISTERENDE ENHED
Scenariet herunder er, at der er oprettet to enheder 'Main' og 'Bar'. Såfremt man bliver logget ud af sin kasse, skal man ikke indtaste Main igen og  trykke 'Gem'

Sådan gør du:

1. Skriv 'Main'
  2. Vælg 'Main' under 'Tilknyt til kasse'
  3. Tryk 'Gem'