Forbind bonprinter (Bluetooth)

1) Klargør parring

Hold den røde PAIR knap under bonprinteren inde i ca. 10 sekunder, indtil det lille lys begynder at blinke.

2) Åben QuickPOS

1. Tryk på Moduler i venstre menu
2. Tryk på Bonprintere
3. Tryk på Opret forbindelse

4. Vælg din bonprinter på enhedsoversigten. Bonprinteren hedder Star Micronics i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den.

5. Tryk på den nye bonprinter som nu er tilføjet (Star Micronics)

6. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger

• Navngiv printeren
  • Vælg om den skal printe alle madvarer, drikkevarer eller nogle udvalgte kategorier
  • Vælg om den skal printe dagsrapporter, kvitteringer og om den skal printe køkkenbon'er automatisk

7. Tryk på Opret forbindelse og vent til enhedsoversigten bliver vist igen.

3) Sluk og tænd bonprinteren på kontakten i venstre side

4) I QuickPOS

Når du har genstartet bonprinteren, kommer enheden frem i oversigten igen. Enhedens navn vil starte med det du har navngivet bonprinteren efterfulgt af et unikt ID. Hvis du har navngivet bonprinteren "Køkken" kan enheden f.eks. fremgå som "Kokken-zX9Mo".

Tryk på enheden og vent til den er forbundet. Når enheden er forbundet korrekt, vil den fremgå under sit nye navn og der vil stå Forbundet under den.

Du har nu forbundet din bonprinter til QuickPOS.

Hvis du oplever problemer med at forbinde din bonprinter til systemet, kan det hjælpe af gendanne den. Se hvordan du gendanner din bonprinter her.