Forbind bonprinter (Lan) - Sådan gør du

1) Klargør parring

Sæt LAN-kabel i printeren.

OBS! Det er vigtigt at LAN-kablet er sat til samme forbindelse (WIFI), som iPad'en bliver forbundet til.

2) Åben QuickPOS

1. Tryk på Moduler i venstre menu
2. Tryk på Printere
3. Tryk på Opret forbindelse og vælg Wi-Fi

4. Vælg din bonprinter på enhedsoversigten. Bonprinteren hedder MCP... eller TSP... i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den.

5. Tryk på den nye bonprinter som nu er tilføjet

6. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger

• Navngiv printeren
  • Vælg om den skal printe alle madvarer, drikkevarer eller nogle udvalgte kategorier
  • Vælg om den skal printe dagsrapporter, kvitteringer og om den skal printe køkkenbon'er automatisk
  • Vælg evt. hvor mange køkkenbon'er der ønskes udprintet

7. Tryk på Opret forbindelse og vent til enhedsoversigten bliver vist igen.

3) Printeren er klar til brug

Hvis du oplever problemer med din LAN-printer, kan det hjælpe at tjekke internetforbindelsen eller slette den og forbinde igen.

Sådan sletter du printeren:

1. Tryk på printeren
  2. Tryk 'Slet bonprinter'
  3. Forbind printeren igen, med overstående guide.

OBS!

- Printeren SKAL være på samme forbindelse, som iPad'en er på.

- Hvis QuickPOS er slettet og geninstalleret, SKAL printerne (lan) slettes og forbindes igen.