Forbind kasse - sådan gør du

1) Tænd kassen på kontakten i venstre side

2) Åbn QuickPOS

1. Tryk på Moduler i venstre menu
2. Tryk på printere
3. Tryk på Opret forbindelse

4. Vælg din kasse på enhedsoversigten. Enheden hedder Star mPOP i oversigten, såfremt du ikke har omdøbt den.

5. Tryk på den nye printer som nu er tilføjet (POP10)

6. Opsæt printeren med dine foretrukne indstillinger

• Navngiv printeren
  • Vælg om den skal printe alle madvarer, drikkevarer eller nogle udvalgte kategorier
  • Vælg om den skal printe dagsrapporter, kvitteringer og om den skal printe køkkenbon'er automatisk

7. Tryk på Opret forbindelse og vent til enhedsoversigten bliver vist igen.

3) Sluk og tænd kassen på kontakten i venstre side

4) I QuickPOS

Når du har genstartet kassen, kommer enheden frem i oversigten igen. Enhedens navn vil starte med det du har navngivet kassen efterfulgt af et unikt ID. Hvis du har navngivet den "Bar" kan enheden f.eks. fremgå som "Bar-yZ4Oh".

Tryk på enheden og vent til den er forbundet. Når enheden er forbundet korrekt, vil den fremgå under sit nye navn og der vil stå Forbundet under den.

Du har nu forbundet din kasse til QuickPOS.

Hvis du oplever problemer med at forbinde din kasse til systemet, kan det hjælpe af gendanne den. Se hvordan du gendanner din kasse her.