Forbind dine QuickPOS konti

Du kan nu selv forbinde alle dine konti direkte fra vores nye backoffice.

Vælg indstillinger => vælg afdelinger:

Her kan du se alle afdelinger i din kæde. For at tilføje en ny afdeling til din kæde skal du trykke på "Forbind konto"-knappen øverst i højre hjørne.

Nu skal du logge ind på den konto du ønsker at forbinde. Når du har gjort det skal du vælge konto'en fra listen.

Medmindre kontoen allerede er forbundet til en anden kæde vil der kun være én at vælge.

Når du har valgt den, bliver en tilføjet og du er færdig - WUHUUU!