Gavekort

Du kan oprette gavekort til dine gæster. Gavekort kan både printes på en kvittering, gives ud som NFC-kort eller sendes på mail, alt efter eget ønske.

Tryk på Moduler i venstre menu.
Tryk på Gavekort.

Søg efter gavekort

Find et bestemt gavekort ved at søge på det unikke ID (findes på den tilsendte mail eller udskrevne kvittering).

Bruger du NFC-kort kan du fremsøge dit gavekort, ved at trykke på det røde søg-ikon til højre for søg feltet. Derefter scanner du blot NFC-kortet på læseren.

Opret gavekort

E-mail
Indtast e-mail for at sende en digital version af gavekortet til gæsten.

Gyldig fra
Vælg en dato for hvornår gavekortet skal være gyldigt fra.

Beløb
Indtast gavekortets værdi.

Telefon (valgfrit)
Indtast telefon nummer ønskes det at få fat i kundens oplysninger på et andet tidspunkt.

Tilknyt NFC-Kort
Har du NFC kort, kan du tilknytte et gavekort til disse. Tag et NFC Kort og læg på din NFC læser for at tilknytte kortet til det gavekort, du opretter.

Skal gavekortet betales?
Ønsker du at sponsorere eller at give et gavekort væk, kan du slå betaling fra. Det vises på din Dagsrapport hvor meget der er ude for i gavekort.

Se et gavekorts betalinger

Tryk på et gavekort, for at se dens historik. Her kan du se hvilke betalinger, der er foretaget med gavekortet. Hvis du trykker på en af betalingerne, åbnes kvitteringen.

Rediger gavekort

Når du har åbnet et gavekort, skal du trykke på tandhjulet øverst i højre hjørne for at redigere det. Du kan redigere e-mail, telefon, NFC kort eller slette og printe gavekortet.

Giv dine gæster NFC kort

Ring til QuickOrder eller tag fat i din konsulent for at bestille NFC kort. Du har mulighed for at få eget logo og design på.