Gendan bonprinter (Bluetooth)

1. Sluk for din bonprinter på kontakten i venstre side.

2. I bunden af bonprinteren er der en knap, hvor der står RST (reset). Tag noget spidst såsom en blyant og hold knappen nede i 3 sekunder.

3. Tænd så bonprinteren på kontakten i siden, mens du fortsætter med at holde RST knappen nede. Fortsæt med at holde knappen nede i 10 sekunder.

4. Når de to lys foran stopper med at blinke, er bonprinteren gendannet.

5. Sluk og tænd for bonprinteren på kontakten i venstre side, og så er den ready to go.

Fjern den gamle forbindelse

For at fjerne den gamle forbindelse fra din iPad, skal du gøre følgende:

1. Åben Indstillinger på iPad'en og vælg Bluetooth.

2. Tryk på info-ikonet ved siden af enheden, du har gendannet.

3. Tryk på Glem denne enhed og bekræft.

4. Du har nu fjernet den gamle forbindelse, og er klar til at forbinde kassen på ny. Se hvordan du forbinder din bonprinter til systemet her.