Gendan kasse - sådan gør du

1. Sluk for din kasse på kontakten i venstre side.

2. I bunden af kassen er der en et hul med en knap, hvor der står RST (reset). Tag noget spidst - såsom en blyant - og hold knappen nede i 3 sekunder.

3. Tænd så kassen på kontakten i siden, mens du fortsætter med at holde RST knappen nede. Fortsæt med at holde knappen nede i 10 sekunder.

4. Når de to lys foran stopper med at blinke, er kassen gendannet.

5. Sluk og tænd for din kasse på kontakten i venstre side, og så er kassen ready to go.

Fjern den gamle forbindelse

For at fjerne den gamle forbindelse fra din iPad, skal du gøre følgende:

1. Åben Indstillinger på iPad'en og vælg Bluetooth.

2. Tryk på info-ikonet ved siden af enheden, du har gendannet.

3. Tryk på Glem denne enhed og bekræft.

4. Du har nu fjernet den gamle forbindelse og er klar til at forbinde kassen på ny. Se hvordan du forbinder din kasse til systemet her.