Godkendelse af vagter

Godkendelse af vagter sker, da der kun kan trækkes lønrapporter over disse. Sådan godkender du vagter i QuickManager:

1. Tryk på Oversigt i menubaren.
  2. Tryk på "Se handlinger" i oversigten over handlinger i højre top.
  3. Tryk på "Vagtgodkendelse" i menubaren i toppen.

Vagterne er opdelt i "Vagter med problemer" og "Vagter uden problemer". For nemmere kontrol over, at kun de korrekte vagter godkendes/slettes.

Problemer med vagterne kan ses ved, at holde musen over "4 problemer":

Du har nu muligheden for at:

1. Godkende/slette enkelte vagter af gangen.
  2. Godkende/slette flere vagter af gangen.

1. Godkende/slette enkelte vagter af gangen:

1. Find den pågældende vagt du gerne vil godkende/slette.
  2. Ret i pause og tidspunkt, hvis dette er nødvendigt. (Du kan med fordel opsætte op og ned-rundingsregler for stempeluret, for at undgå manuelt tastearbejde)
  3. Tryk på enten "Godkend" eller "Slet vagt" i højre side.

2. Godkende/slette flere vagter af gangen.

1. Markér hvilke vagter du vil godkende/slette i venstre side, ved at trykke på checkboksen.
  2. Ret i pauser og tidspunkter, hvis dette er nødvendigt. (Du kan med fordel opsætte op og ned-rundingsregler for stempeluret, for at undgå manuelt tastearbejde)
  3. Tryk på "Godkend valgte vagter" eller "Slet valgte vagter" i top højre hjørne.