Handlinger

Vagtbytte, vagtanmodninger, vagtgodkendelse og friønsker.

VAGTBYTTE

Hvis en medarbejder ønsker at bytte sin vagt, kan vedkommende sætte den på byttebørsen. Når en af kollegaerne ønsker at tage vagten, skal det godkendes af en leder.

Dermed sikrer man sig, at vagten ikke bliver besat af nye medarbejdere, som har taget vagter fra rutinerede.

VAGTANMODNINGER

Hvis der er lagt ledige vagter op, som medarbejderne kan tage, skal de godkendes. Flere medarbejdere kan godt anmode at den ledige vagt.

VAGTGODKENDELSE

Når vagterne er ovre skal de godkendes, hvis alt er ok. I godkendelsesprocessen kan en vagt redigeres, hvis en medarbejder f.eks. har glemt at stemple ud osv.

FRIØNSKER

Hvis en medarbejder ønsker fri til ferie eller en enten dag, kan det godkendes under 'Handlinger'

Skærmbillede 2019-12-02 kl. 10.47.57