iZettle Reader 2

Forbind din iZettle Reader 2

Tryk på Moduler i venstre menu.
Tryk på iZettle

OBS: iZettle er kun synlig under Moduler, hvis du har aktiveret iZettle integrationen fra Admin Panelet. Gå til Indstillinger » Integrationer » iZettle og tryk på Aktiver integration.

1) Log ind med din iZettle konto

Log ind med din iZettle konto, som blev oprettet da du bestilte din terminal.

2) Tryk på Tilslut kortlæser

3) Vælg iZettle Reader 2 og bekræft terminal ID'et (står på terminalen)

4) Tryk Bekræft, hvis koden stemmer overens med den på terminalen

5) Sådan! Terminalen er forbundet. Tryk på Luk øverst til venstre.

Test at integrationen er sat korrekt op: Opret bestilling

Gå til Bestilling, læg en vare i kurven og tryk på Bestil.

Vælg iZettle som betalingstype og tryk på Modtag betaling.

Hvis du ikke har en betalingsmulighed der hedder iZettle, skal du aktivere den i Admin Panelet. Gå til Indstillinger » Betalingsmuligheder » Opret betalingsmulighed og tilføj Kortterminal (iZettle).

Hvis din terminal er sat korrekt op, vil betalingsbeløbet automatisk blive sendt fra iPad'en over til din iZettle terminal. Du kan nu tage mod betalinger!

iZettles egen supportside:

https://www.izettle.com/dk/help/articles/2966945-fejlfinding-izettle-reader-2