Kategorier - sådan gør du

Med over- og underkategorier er det muligt at lave en overkategori der hedder fx. hedder 'Drikkevarer' og derunder en "underkategori"  såsom Sodavand, Rødvin osv.

Der er 2 måder hvorpå, du kan oprette kategorier i dit menukort.

Metode 1 - sådan opretter du en kategori

1. Start med at klikke på Bestilling i venstre menu

2. Tryk på de 3 prikker

3. Tryk på indstillinger

4. Tryk på rediger menukort

5. Tryk opret kategori

6. Skriv kategorinavn, og vælg om den oprettede kategori, skal være en over- eller underkategori & tilføj evt. et billede (valgfrit). afslut ved at trykke opret kategori

Metode 2 - Sådan opretter du en kategori

1. Start med at klikke på Bestilling i venstre menu
  2. Hold fingeren inde på et produkt, eller et tomt felt (ca. 2-3 sekunder)
  3. Klik på opret kategori
  4. Giv kategorien et navn – muligvis også en overkategori, hvis du fx tilføjer Burger til dit frokostmenukort

5. Afslut ved at klikke Opret kategori
  6. Klik så Færdig
  7. Din nye kategori er nu gemt

Under og over kategorier

Hvordan fungerer en overkategori? Og hvordan laver du om på den?

En overkategori er fx drikkelse. Den kan du lav om på, så du i stedet har en overkategori, som hedder Vin og en underkategori, som hedder italiensk, spansk og fransk.

Sådan opretter du overkategorier:

1. Start med at klikke på Bestilling i venstre menu
  2. Klik nu på de tre prikker
  3. Klik dernæst Indstillinger
  4. I højre kolonne skal du klikke Opret kategori
  5. Giv kategorien et navn fx Frokost
  6. Afslut ved at klikke Opret kategori
  7. Klik så Færdig
  8. Din nye kategori er nu gemt

Hvis du vil tilføje underkategori:

1. Du har nu oprettet frokostkategorien
  2. I højre kolonne skal du klikke Opret kategori
  3. Giv nu din underkategori et navn
  4. Vælg hvilken overkategori den tilhører fx Frokost
  5. Klik nu på Opret kategori
  6. Afslut ved at klikke Færdig