Løntillæg

Man kan oprette løntillæg, der er gældende for valgte medarbejdere, på specifikke dage, og inden for udvalgte tidsrum.

For at oprette og redigere tillæg, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Indstillinger i ventre side, og gå ind under Løn. Her kan du vælge Tillæg til højre for Lønindstillinger.

2. Tryk på Tilføj nyt tillæg. Her kan du udfylde de informationer du ønsker. Du skal vælge hvilke grupper der skal have tillægget, hvis du ønsker det, kan du vælge specifikt hvilke medarbejdere i grupperne der skal have tillæg. Du skal også hvilke dage, hvor tillægget skal være gældende, samt tidspunktet på dagen.

3. Når du er færdig med at indtaste de informationer du ønsker, skal du trykke på Tilføj tillæg. Herefter vil det kunne ses på listen over tillæg.

Hvis et tillæg skal gælde for kommende medarbejdere, der bliver tilføjet i de valgte grupper, skal du slå indstillingen "Automatisk tilføj nye medarbejdere i de valgte grupper" til i højre side.

Hvis man ønsker at et tillæg skal starte om aftenen, og slutte om morgenen, skal man oprette to tillæg. Det ene om aftenen, og det andet om morgenen. Dette er for at sikre, at man ikke kan skabe overlap af tillæg.