Det lokale nett

Det lokale nett er ditt ansvar.

Det er noen basale ting, som bare MÅ fungere. Fungerer disse dårlig, så fungerer hele systemet dårlig. Har du noen problemer med noe av det som er nevnt under her, så er det ditt ansvar å få det brakt i orden.

1.) Det MÅ være strøm.

Selv om iPaden kjører fint på batteri, så fungerer skrivere, kasse og mye annet ikke om stømmen går! Fungerer ikke mPOP kassa, så vil systemet sperre for å ta betalinger.

2.) Det MÅ være et lokalt trådløsnett som fungerer 100%.
QuickPOS kan fint brukes dersom internettet ikke fungerer, men det lokale trådløse nett må være helt stabilt. Fungerer det lokale nett dårlig er det følgende muligheter:
I eldre installasjoner går det ofte inflasjon i kabler og swite. Start med å få ryddet i det og få orden på kabler og bokse.
Bytt ut all gammel nettutstyr. Routere og switche koster ikke mye. Her skal det ikke spares!
Fungerer det fortsatt ikke optimalt, så få fatt i en elektrikker og få laget et dedikert lokalt nett til systeminstallasjonen. Det bør være adskilt fra offentlige nett!.

3.) Ha en prosedure for backup klar, slik at du er forberedt hvis noe svikter når det er travelt.
Hvis nettet går i lengere tid, så kan du ikke ta betalt med iZettle. Ta en iPhone eller annen smartphone og del nett på denne. Dette nettet kobler du din hoved-iPad på. Da vil både QuickPOS og iZettle fungere.

Svikter din kjøkkenskriver (eller du er tom for papir), så er det rask å slå på at kjøkken-bon skrives på kassa. Og omvendt.

Dette er beskrivelser av nødløsninger, men er du klar over hvordan en nødløsning kan aktiveres og har testet det av i forkant, kan det redde deg i en stresset situation.

Den elektriske installasjon, lokal nettverk, det trådløse, samt internett oppkobling er ditt ansvar. Fungerer dette dårlig, så vil du få en dårlig opplevelse med våre produkter.