Opret afdelinger

Hvis man har flere forskellige lokaliteter, har man mulighed for at tilføje flere afdelinger.

Opsætning

1. Tryk på Indstillinger i menubaren i venstre side, og gå ind under Afdelinger.

2. Tryk på "Tilføj afdeling" i højre hjørne, og udfyld navnet på den afdeling du ønsker at oprette.

3. Tryk på "Tilføj afdeling". Din nye afdeling kan nu ses på listen over afdelinger.

Skift afdeling

Når du ønsker at skifte mellem dine afdelinger, skal du bare trykke på afdelingsnavnet nederst i menuen til venstre. Her kan du vælge mellem dine afdelinger.