Opret kategoriopdelinger

Kategoriopdelinger bruges til at dele dine kategorier op i overordnede grupper. Disse grupper vil blive vist på dine køkkenbon'er, så kokken kan se dem. Det kan f.eks. være, at du gerne vil fordele dine kategorier under kategoriopdelingerne forretter, hovedretter og desserter.

For at oprette kategoriopdelinger, skal du logge ind på Admin Panelet fra din computer. Klik ind på admin.quickorder.dk og indtast dine loginoplysninger.

1. Tryk på Indstillinger i venstre navigation.
2. Tryk på Kategoriopdeling.

3. Tryk på Tilføj opdeling øverst i højre hjørne.
4. Navngiv opdelingen og tryk Opret opdeling
5. Tryk på opdelingen du netop har oprettet
6. Vælg de kategorier du vil benytte i opdelingen
7. Tryk på Gem ændringer, når du er færdig