Opret vare - sådan gør du

Det er 2 måder hvorpå, du kan tilføje nye varer til dit menukort.

Metoder 1 - Sådan tilføjer du en vare

1. Start med at klikke på Bestilling i venstre menu

2. Tryk på de 3 prikker

3. Tryk på indstillinger

4. Tryk på rediger menukort

5. Tryk opret vare, og opret den ønskede vare.

6. Indtast navn, pris, momssats og beskrivelse (valgfri) og tryk fortsæt (billede kan ses længere nede)

7. Vælg kategori og type, samt billede (valgfrit) og tryk fortsæt (billede kan ses længere nede)

8. Vælg ekstra funktioner såsom takeaway pris, ingredienser og variationer (alle 3 valgfrit) (billede kan ses længere nede)

Metode 2 - Sådan tilføjer du en vare:

1. Start med at klikke på Bestilling i venstre menu
  2. Hold fingeren inde på et produkt, eller et tomt felt (ca. 2-3 sekunder)
  3. Klik på opret vare
  4. Indtast navn, pris, momssats og beskrivelse (valgfri) og tryk fortsæt

5. Vælg kategori og type, samt billede (valgfrit) og tryk fortsæt

6. Vælg ekstra funktioner såsom takeaway pris, ingredienser og variationer (alle 3 valgfrit)