Opsæt 2D bordoverblik i QuickPOS

Så kom det! Få bedre overblik over bordene i din restaurant med 2D overblikket med en nem og hurtig opsætning.

Før vi går i detaljer med hvordan du kommer i mål, så lad os kigge på hvad resultatet af denne artikel kommer til at være.

iOS - bord oversigt

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.16.29

iOS - læg bestilling på bord:

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.16.33

Backoffice - bord oversigt:

Step 1) Log ind på backoffice og vælg rum

Første trin er at logge ind i backoffice og vælg det rum du gerne vil opsætte 2D overblikket for.

Screenshot 2020-07-21 at 12.27.33

Her ser du at du kan vælge mellem liste og 2D visning. Vælg 2D.

Hvis du netop har fået en konto hos QuickOrder og skal til at oprette borde, følg step 2a.

Hvis du allerede har en konto og har en masse borde i systemet, følg step 2b.

Step 2a: Byg din restaurant med nye borde

Træk en af bordformene ind og vælg navn og antal pladser.

Screenshot 2020-07-21 at 12.31.06

Nu er bordet tilføjet og synligt. Du kan trække bordet rundt og trykke på det for at lave ændringer i udseende, navn eller antal siddepladser.

Step 2b: Flyt dine borde rundt

Hvis du allerede har borde fordi du har brugt QuickPOS før 2D overblikket blev udgivet, så kan ligger alle bordene oven i hinanden øverst i venstre hjørne. Herfra skal du blot trække dem rundt så de passer med hvordan din restaurant ser ud.

Før:

Efter:

Forhåbentligt er bord strukturen i dit restaurant mere overskuelig end den er i vores 😉

Step 3) Brug objekter til at give bedre overblik

Hvis du har brug for det, kan du vælge at trække objekter ind i billedet til at repræsentere ting som: indgang, bar, planter mm.

Eksempel:

Step 4) Åbn QuickPOS appen og slå 2D visning til

Under borde tryk på indstillingsikonet:

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.14.33

Vælg 2D:

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.14.21

Når du har gemt ændringerne, kan du nyde det nye 2D overblik:

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.16.29

Også når du skal lægge en ordre på et bord:

Simulator Screen Shot - iPad Pro (9.7-inch) - 2020-07-21 at 13.16.33

Tillykke! 2D overblikket er nu blevet sat op, vi håber du bliver glad for det.