NETS CloudConnect

Lær hvordan du opsætter din NETS CloudConnect kortterminal i systemet.

1. Tryk på "Indstillinger" i menuen til venstre, og gå til integrationer i undermenuen.

2. Find Nets på listen, og tryk på knappen "Aktiver".
Du er nu klar til at færdiggøre opsætningen i QuickPOS på din iPad.

3. Åbn QuickPOS, find menuen i venstre side og tryk på "Moduler".

4. Scroll ned til integrationer og tryk på modulet "Nets".

5. Hvis det er første gang du opsætter NETS, vil der automatisk komme en skærm, hvor du skal indtaste dine NETS loginoplysninger.

6. Indtast dine loginoplysninger, som du har modtaget fra NETS og tryk "Gem".

7. Der vil på listen nu vises kortterminal/kortterminaler der kan opsættes, tryk på en af dem for at oprette kortterminalen i QuickPOS.

8. Indtast et navn for kortterminalen og tryk "Gem Ændringer"

Opsætningen er nu færdig og du er klar til at bruge kortterminalen i systemet.

Betalingen via en NETS kortterminal foregår på samme måde som betalingstyper i system. Hvis du har tilføjet betalingstypen NETS i vores backoffice. Vil den være synlig i oversigten af betalingstyper i betalingsvinduet.

Ved du ikke hvordan du tilføjer en betalingstype? Læs her: Tilføj og slet betalingstyper - sådan gør du

Beløbet overføres til kortterminalen ved at trykke "Modtag betaling"

OBS: Hvis der opstår en fejl vil de fleste af dem stå på Dansk.

OBS: Det er ikke muligt at modtage betalingen i en anden valuta end ens standard-valuta.