Opsætning af Tripletex

I Backoffice er det muligt at opsætte en integration til Tripletex, så man kan overføre sine bogføringsoplysninger fra QuickPOS til Tripletex.

Først skal du logge ind på Tripletex og oprette en adgangsnøgle, så vores system kan kommunikere med Tripletex. Ved du ikke hvordan du gør, kan du følge guiden fra Tripletex her: Integrasjon - API-nøkkel

Når du har fået oprettet en Adgangsnøgle (Token) er du klar til at fortsætte med opsætningen i vores system.

1. Tryk "Indstillinger" i menuen til venstre. Vælg nu "Integrationer" i undermenuen
  2. Find Tripletex på listen over integrationer, og tryk "Aktiver".
  3. Der vil nu dukke op et vindue hvor du kan indtaste en adgangsnøgle (Token) til Tripletex.

4. Indtast nøglen og tryk "Aktiver".
  5. Tryk på de tre prikker i det højre hjørne, og vælg "Rediger".
  6. Her skal du i den nederste boks vælge hvilken afdeling du ønsker at forbinde med Tripletex. Tryk herefter "Aktiver".

Opsætningen er færdig og du er klar til at bogføre til Tripletex.