Forbind QuickPOS til WeOrder

Med Weorder integrationen får du integreret takeaway løsning og mulighed for in-house-ordering.

For at forbinde QuickPOS til WeOrder skal du gå ind i QuickPOS Backoffice. Derefter trykker du på Indstillinger -> Integrationer

Herefter finder du WeOrder integrationen og trykker på "Forbind" knappen. Nu vil du blive mødt af en log-in side hvor du skal bruge dine WeOrder brugeroplysninger for at forbinde de to systemer.

Når du er har indtastet dine brugeroplysninger vil du blive bedt om at vælge den konto hos WeOrder du ønsker at forbinde til QuickPOS, som vist her. Du finder din konto ved at skrive i tekst feltet og vælge den i listevisningen.

Nu har du fundet din konto du vil forbinde til QuickPOS. Nu skal du blot trykke på "Connect" knappen og derefter vil du blive sendt tilbage til QuickPOS Backoffice hvor du kan se at integrationen nu er aktiveret.

Tillykke! Integrationen til WeOrder er nu aktiveret!

QuickPOS er nu igang med at synkronisere med WeOrder systemet det betyder at følgende data kontinuerligt bliver synkroniseret med WeOrder.

• Borde
  • Menukort
  • Kategorier
  • Produkter (inkl. tilvalgsgrupper og tilvalg)
  • Dine-in ordre fra WeOrder til QuickPOS (borde)

BEMÆRK:

Der er to vigtige forhold du skal kende til før du går i gang med at bruge WeOrder integrationen:

1. Det er kun de borde hvis navne der er tal, som kan genkendes hos WeOrder. Det betyder at f.eks. navne som: "Bord 1", "Inde 23", "Stuen - 2" ikke kan bruges med WeOrder. Bord navne som "1", "43", "2391" virker som de skal.

2. Ændringer der bliver lavet fra QuickPOS appen, bliver ikke automatisk synkroniseret med WeOrder. Det betyder, at hvis du laver ændringer fra QuickPOS appen, skal du gå ind under integrationer og trykke på synkroniser på WeOrder integration: