QuickPOS - API nøgler

Hvad er en API nøgle (eller API key)?

- API står for "Application Program Interface" som kan oversættes med "En adgang for andre programmer". Det er med andre ord en nøgle, som du giver et andet program, således at programmet kan logge ind i QuickPOS systemet.

Du kan bestemme hvor meget adgang du ønsker at give ved at sætte bestemte tilladelser op. Det er en god regel kun at give adgang til det som er nødvendigt. (Der vil komme egne vejledninger til hver godkendt integration med forslag til rettigheder)

Sådan opretter du en API nøgle:

Log på backoffice (https://app.quickorder.dk/settings/integrations/tokens

1. Vælg Indstillinger
  2. Vælg Integrationer
  3. Vælg fanen "API nøgler"
  4. Tryk på knappen "Tilføj API nøgle".

Angiv et navn, sæt en udløbsdato (eller vælg at denne API nøgle ikke skal udløbe) og sæt tilladelser. (Der vil komme egne vejledninger til hver godkendt integration med forslag til rettigheder)

Nu er API nøglen oprettet. Du kopierer API nøglen ved at klikke på kopi-ikonet (vist med pilen) og nøglen (som er en lang række tegn) kan nu indsættes i det program, som skal have adgang til QuickPOS.

For at vedligeholde eller tilbagekalde en API nøgle, tryk på "Øjet".
Ved at "Tilbagekalde" en API nøgle, så gør du den ubrugelig.