Rapport

Med modulet Rapport, kan du se dags- og månedsrapporter for dit salg.

Tryk på Moduler i venstre menu.
Tryk på Rapport.

Vælg dato

Du vælger selv en dato eller måned, du vil se din rapport fra.

Daglig eller månedlig

Vælg om du vil se en dagsrapport eller månedsrapport.

Send til e-mail

Send dine dagsrapporter til hvilken som helst e-mail (f.eks. til din revisor)
Dagsrapporten bliver sendt i PDF-format.

Send kasseklade

Hvis du benytter en integration til dit regnskabssystem (f.eks. E-conomic eller Billy), er det vigtigt, at du trykker på Send kasseklade, når du afslutter dagen.

Så bogfører systemet selv alle dagens salgstal i dit regnskabssystem.

Udskriv rapport

Udskriv dine rapporter fra dine printere så ofte du vil.