Dagens gang med QuickPOS

Dagens gang, når man har QuickPOS

1.) Opret enhed

Såfremt der ikke er oprettet en enhed, skal der oprettes en ny. Hvis der er oprettet en, hvor man gerne vil tilknytte den til en eksisterende kasse, skal man blot skrive navnet og trykke på kassen man vil knytte den til.

2.) Kasseoptælling

Under 'Moduler' finder man kasseoptælling, hvor man tæller kassen op inden dagen starter. Indtast mønterne i kassen og tryk 'Åbn kasse'

IMG_7E0AC8B43851-1-1

3.) Tag imod bestillinger

Gå til 'Bestilling' og indtast dine gæsters ordrer.

Bestilling (dropdown)-1

4.) Når dagen afsluttes

Når dagen er omme går du til 'Moduler' og kasseoptælling igen, vælger dagen og lukker kassen. Indtast kontanter, kortindtægter og hvad der evt. bliver deponeret i banken. Afslut med 'Luk kasse' og tag printet, så det kan hæftes sammen med dagsrapporten

IMG_C8973E7A53B9-1-1

5.) Udskriv dagsrapport

Gå tilbage til 'Moduler' og vælg 'Rapport'. Udskriv dagsrapporten eller send den til jeres revisor. Hvis der er integration til et ERP system som f.eks e-conomic, tryk da 'Kassekladde e-conomic'

IMG_7B9761495198-1-1

OBS!! Vi anbefaler når vagten er ovre...

- At man fjerner iPaden, så den ikke er synlig.

- At man tager pengeskuffen ud og sætter den i pengeskabet.

- At man sætter sine iPads til ladning om natten, så de er klar til næste dag.