Tilføj favoritter i dit menukort - sådan gør du

Dine favoritter er det første du ser, når du går ind og opretter en bestilling i QuickPOS. Det er en god idé, at du tilføjer dine mest populære varer og kategorier til favoritterne.

For at tilføje favoritter i dit menukort, skal du logge ind på Admin Panelet fra din computer. Klik ind på admin.quickorder.dk og indtast dine loginoplysninger.

1. Tryk på Menukort i venstre navigation.
2. Tryk på Favoritter.

3. Tilføj et nyt element ved at trykke på plus-knappen.

4. Vælg om du vil tilføje en vare eller kategori.

5. Vælg hvilken vare/kategori du gerne vil tilføje til favoritter.