Tilføj ingredienser til en vare - sådan gør du

Ingredienser giver dig mulighed for at tilpasse dine varer til gæstens behov. Du kan f.eks. fravælge bestemte ingredienser (f.eks. ved allergier), eller tilføje ingredienser til varen og sætte priser på.

Gå til www.admin.quickorder.dk

1. Log ind med dit Restaurant-ID & adgangskode.

2. Tryk på Menukort i venstre menu.

3. Vælg det ønskede menukort

4. Vælg kategorien hvis varer, du vil arbejde med.

5. Find varen du vil tilføje ingredienser til og tryk Mere i højre side.

6. Tryk Rediger varer.

7.Tryk på Ingredienser under Ekstra funktioner.

Tilføj ingredienser

Under Gruppenavn skal du indtaste ingrediensgruppens navn.

Du kan gøre ingrediensgruppen påkrævet, så valgmulighederne altid vil komme frem under bestilling af varen gennem QuickPOS.

Indtast dine ingredienser

Navn: Giv ingrediensen et navn.

Stk. pris: Indtast ingrediensens stk. pris (denne pris bliver lagt oveni varens pris ved bestilling).

Gratis antal: Hvis der følger et antal af denne ingrediens med i vareprisen, kan du indtaste det her. Hvis der bliver valgt flere end det indtastede Gratis antal ved bestilling, vil stk. prisen træde i kraft.

Standard antal: Indtast hvor mange stk., der følger med i varen som standard.

Slet ingrediens: Ønsker du at fjerne en ingrediens, kan du trykke på slet-knappen (krydset) i højre side.

Færdig: Tryk på Færdig når du har indtastet ingredienserne i din ingrediensgruppe.