Tilføj og slet betalingstyper - sådan gør du

Du kan selv vælge, hvilke betalingsmuligheder du bruger i systemet. Vi understøtter alt fra kortbetalinger til kontanter og MobilePay.

For at redigere betalingsmetoderne i systemet, skal du logge ind på Admin Panelet fra din computer. Klik ind på admin.quickorder.dk og indtast dine loginoplysninger.

1. Tryk på Indstillinger i venstre navigation.
2. Tryk på Betalingstyper.
3. Tryk på Opret betalingstype.

4. Vælg den ønskede type for at tilføje en ny betalingsmetode.

Slet betalingsmulighed

For at slette en eksisterende betalingstype, skal du blot holde musen over den og trykke på slet-ikonet i højre hjørne.