Tilføj og slet betalingstyper - sådan gør du

Du kan selv vælge, hvilke betalingsmuligheder du bruger i systemet. Vi understøtter alt fra kortbetalinger til kontanter og MobilePay.

For at redigere betalingsmetoderne i systemet, skal du logge ind på Admin Panelet fra din computer. Klik ind på app.quickorder.dk og indtast dine loginoplysninger.

1. Tryk på Indstillinger i venstre navigation.
2. Tryk på Betalingstyper.

I denne menu er der flere muligheder.

• Du kan vælge blandt de forud oprettede betalingstyper nederst på siden. (De som ligger under "Inaktive betalingstyper") Trykkes der på "+" tegnet, så kommer betalingstypen op under de aktive.
  • Du kan oprette dine egne betalingstyper ved at trykke på "Opret betalingstype" (Se vejledning under)
  • Du kan redigere en betalingstype ved at trykke på blyanten ud for en aktiv betalingstype. (Se vejledning under)
  • Du kan slette en betalingstype ved at trykke på krydset ud for en aktiv betalingstype.
  • Du kan ændre rækkefølgen ved at trække i de 3 prikker og dermed bestemme hvilken betalingstype som skal ligge øverst. Den mest brugte skal ligge øverst. Så bliver den automatisk valgt som standard betalingstype i QuickPOS APPen.

Oprette ny- samt rediger en betalingstype

Finder du ikke en betalingstype som passer under "Inaktive betalingstyper", kan du oprette din helt egen betalingstype. Det gør du ved at trykke på den røde Opret betalingstype knap.

Navngiv betalingstypen og bestem om det er en kontant eller en banktransaktion.

Vælg et passende ikon. Vælg om betalingstypen kan bruges når systemet er offline og om kasseskuffen skal åbnes når denne betalingstype bruges.

Og endelig angiv hvilken konto/kassekladde denne skal bogføres på i dit regnskab.

OBS! Rettes der i betalingstyper, så skal du synkronisere eller lukke QuickPOS APPen og starte den igen for at opdatere ændringerne.