Tilføj variationer til en vare - sådan gør du

Variationer er påkrævede valgmuligheder, der skal vælges ved bestilling af en vare. Det kan f.eks. være størrelsen på en sodavand (lille, mellem eller stor).

Gå til www.admin.quickorder.dk

1. Log ind med dit Restaurant-ID & adgangskode.

2. Tryk på Menukort i venstre menu.

3. Vælg det ønskede menukort.

4. Vælg kategorien hvis varer, du vil arbejde med.

5. Find varen du vil tilføje variationer til, tryk på "mere" og herefter "rediger produkt."

6. Under "tilføj funktioner", klikker du på "variationer", og du har nu mulighed for at lave variationer.

7. Har du efterfølgende brug for at lave om i dine variationer, trykker du på rediger, og tilføje den ønskede ændring.

Tilføj variationer

Under Gruppenavn skal du indtaste variationsgruppens navn.

Navn: Giv variationen et navn. (fx størrelse)

Stk. pris: Indtast variationens stk. pris (denne pris bliver lagt oveni varens pris ved bestilling).

Standard: Vælg om variationen er valgt som standard (du kan kun vælge én variation som standard pr. gruppe).

Slet variation: Ønsker du at fjerne en variation, kan du trykke på slet-knappen (krydset) i højre side.

Færdig: Tryk på Færdig når du har indtastet variationerne i din variationsgruppe.