Tillad kun stempling on-location

Hvis man bruger stempeluret, kan man vælge at begrænse stempling til når man er inden for et af de valgte områder.

Hvis medarbejderen ønsker at stemple ud, men stadig ikke er on-location, bliver det krævet at man skriver en note.

Denne funktion virker kun når medarbejderne bruger iOS appen. Når man bruger stempeluret på web (eksempelvis på Android), er præcisionen på lokaliteten ikke god nok, til at man kan garantere medarbejderen er på arbejdspladsen.

Opsætning

1. Tryk på Indstillinger i menubaren i venstre side, og gå ind under Stempelur.

2. Her kan du slå Stempeluret, hvorefter man slår Stempelur på app/webapp til.

3. Når stempeluret er aktiveret, kan man slå indstillingen til. Husk at trykke gem i det højre hjørne.