Opsætning af Xero

I Backoffice er det muligt at opsætte en integration til Xero, så man kan overføre sine bogføringsoplysninger fra QuickPOS til Xero.

1. Tryk på Indstillinger i menuen til venstre. Vælg nu integrationer i listen over undermenuer i indstillinger.
  2. Find Xero på listen over integrationer, og tryk på knappen "Aktiver".
  3. Nu kan du indtaste dine loginoplysninger til Xero. Tryk herefter på "Log in".
  4. Vælg en afdeling i Xero og tryk på "Connect".
  5. Tryk på de tre prikker i det højre hjørne, og vælg "Rediger".
  6. Her skal du i den nederste boks vælge hvilken afdeling du ønsker at forbinde med Xero. Tryk herefter på Aktiver.

Den afdeling du vælger i Xero (trin 4), skal være den samme som den du vælger i Backoffice (trin 6).