Yourpay

Forbind din Yourpay terminal

1) Tænd for terminalen ved at trykke på tænd/sluk knappen øverst i højre hjørne

2) Hold den lille Bluetooth-knap foran på terminalen nede i 5 sekunder (indtil lampen begynder at blinke)

3) Åben Indstillinger på din iPad, gå til Bluetooth og forbind til enheden der hedder Miura

4) Tryk på Dan par på iPad'en og tryk på den blå godkend-knap på terminalen

OBS: Ved første betaling skal terminalen synkronisere med kontoen. Dette kan tage op til 30 sekunder.

Nu er din terminal klar til brug.

Gendan din Yourpay terminal

Til venstre for tænd/sluk knappen, er der et lille hul ned til gendan-knappen. Du skal bruge et skarpt objekt, for at trykke på knappen (f.eks. en kuglepen).

1. Hold gendan-knappen nede i 5 sekunder, indtil at terminalen genstarter og viser en menu

2. Vælg muligheden: 2. System Restore. Bekræft, og terminalen gendanner nu sig selv.